Nye persilledryssede kartofler er jo ideelle til, men de små fine kartofler med pil på, vi kan købe nu om stunder, er nu heller ikke uden evner hertil.
Opskrift : Ellen Holme 1962
BERUSEDE SILD
4-8 ferske sildefileter
2 bundter persille
6 tomater
1 dl hvidvin
Fileterne skrabes for skæl og finnerne klippes af. Fileterne drysses med salt, står 10 minutter og skylles. Persillen skylles og klippes fint. Den lægges på fileterne, der foldes en gang over persillen og lægges i et smurt ovnfast fad. Tomaterne skæres i kvarter, der lægges i fadet og vinen hældes ved. 1 spsk. rasp drysses over hver filet og der drysses lidt rasp over tomaterne.
Fadet sættes i ovnen ved 225 grader i 20 minutter.
Servér berusede sild med små persilledryssede kartofler.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.