torsdag

HÜTTEMEIERS INDIANERRAGOUT

Hüttemeiers indianerragout var lidt forud for sin tid, da Kirsten Hüttemeier i begyndelsen af 50erne, lancerede denne i dag så velkendte ret, især blandt børnefamilierne.

Det er svært at sige, om hun havde forudset hvad vej vinden blæste, men det er vist ikke sandsynligt. Derimod ser det ud til at Hüttemeiers indianerragout, var en forløber for vor tids kødsovs i spaghetti.

- At den er populært blandt travle mennesker, er ikke så mærkeligt. Det tager ikke mange minutter at frembringe en gang Hüttemeiers indianerragout - og så er det noget børnene elsker.

Køb for guds skyld oksekødet færdighakket !

Opskrift : Kirsten Hüttemeier
 


HÜTTEMEIERS INDIANERRAGOUT

1/2 kg oksekød ( mellemskært eller klump )
3 hakkede, rå løg
3 spsk. smør, margarine eller fedt
kulør
salt
1 kop tomatpuré
2 dl fløde
karry

Kødet hakkes 1 gang gennem maskinen og brun det derefter i en gryde sammen med de hakkede løg. Undervejs "pilles kødet fra hinanden" med en gaffel. Derefter tilsættes tomatpuré, salt, peber, karry og fløde og det hele småkoger i 5 minutter. Smag retten til og undlad jævning. Derimod tilsættes gerne lidt vin.

Hüttemeiers indianerragout serveres med kogte spaghetti, blandet i retten eller spaghetti serveres for sig.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.