Det er svært at sige, om hun havde forudset hvad vej vinden blæste, men det er vist ikke sandsynligt. Derimod ser det ud til at Hüttemeiers indianerragout, var en forløber for vor tids kødsovs i spaghetti.
- At den er populært blandt travle mennesker, er ikke så mærkeligt. Det tager ikke mange minutter at frembringe en gang Hüttemeiers indianerragout - og så er det noget børnene elsker.
Køb for guds skyld oksekødet færdighakket !
Opskrift : Kirsten Hüttemeier
HÜTTEMEIERS INDIANERRAGOUT
1/2 kg oksekød ( mellemskært eller klump )
3 hakkede, rå løg
3 spsk. smør, margarine eller fedt
kulør
salt
1 kop tomatpuré
2 dl fløde
karry
Kødet hakkes 1 gang gennem maskinen og brun det derefter i en gryde sammen med de hakkede løg. Undervejs "pilles kødet fra hinanden" med en gaffel. Derefter tilsættes tomatpuré, salt, peber, karry og fløde og det hele småkoger i 5 minutter. Smag retten til og undlad jævning. Derimod tilsættes gerne lidt vin.
Hüttemeiers indianerragout serveres med kogte spaghetti, blandet i retten eller spaghetti serveres for sig.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.