Vælg koteletter på ca. 150 g og beregn 1 stk. til hver.
Retten gør sig færdig på 20 minutter i ovnen, så der er god tid til at dække et pænt bord. Et glas vin forhøjer også nydelsen.
Opskrift : Ellis Tardini
REMBRANDT KOTELETTER
4 svinekoteletter á 150 g
salt
peber
80 g smør eller margarine
500 g æbler
1 kvist rosmarin
Gnid koteletterne med salt og peber og brun dem et par minutter på hver side i halvdelen af smørret. Hold dem varme.
Skræl æblerne , fjern kernehuset og skær frugtkødet i både.
Læg koteletterne i et ovnfast fad. Hæld stegeskyen over. Fordel æblesnitterne rundt om i fadet og læg resten af smørret over æblerne i klatter. Øverst rosmarinkvisten. Læg låg på fadet og stil det i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Servér Rembrandt koteletter med kartoffelmos eller bondebrød til. Samt en skål grøn salat med rå champignon og en let karryfløde dressing. Glem ikke et godt glas vin.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.