Nem mad til en søndagsfrokost er denne svampeomelet med svampestuvning og små ristede karbonadepølser (brug cocktailpølser).
Det er en meget let og luftig omelet, da mælken er erstattet med vand. Bliver fantastisk når den blot får lov at stege på panden i masser af smør eller margarine.
Opskriften, der er fra midt i 60erne er såre simpel. Der bruges 1/2 æggeskal vand til hvert æg og herudover salt og peber.
Opskrift : Birte Olufsen 1965
Tidens Samling
SVAMPEOMELET MED SMÅ PØLSER
æg (blomme og hvide)
1/2 æggeskal vand pr. æg
salt
peber
smør eller margarine til stegning
små pølser
halve tomater
1 portion champignonstuvning
Æggeblommerne blandes med vand og salt og røres godt. Æggehviderne krydres med peber og piskes helt stive. Så blandes det hele sammen og omeletten steges i masser af smør eller margarine på panden.
Rist pølser og gerne halve tomater på panden.
Servér svampeomelet med små pølser, fyldt med svampestuvning, hertil ristede små pølser og halve tomater.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.