Hakkekarbonader med bønner og bacon er en af de utallige populære retter fra Eksport Svineslagterierne i 60erne, under sloganet "Gris på gaflen".
Opskrift : Eksport Svineslagterierne
HAKKEKARBONADER MED BØNNER OG BACON
3/4 kg flæskesmåkød
salt
peber
35 g smør
8 tykke skiver ost
paprika
16 skiver bacon
1 pakke frosne grønne bønner
Kødet hakkes 1 gang (køb evt. færdighakket kød) og formes til karbonader, der steges ca. 10 minutter. Op hver karbonade lægges en skive ost med et drys paprika og 2 skiver bacon.
Karbonaderne sættes i ovnen ved 230 grader i ca. 10 minutter eller under grill til baconen er let ristet.
Servér hakkekarbonader med bønner og bacon, anrettet på et fad.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.