Kyllingen indgnides med krydderier og steges i gryde til den er mør.
I vore dage, hvor kyllingerne ofte er parteret, når de kommer i forretningerne, er det jo nemt at købe kylling i passende stykker og stege den. Det forkorter tilberedningstiden noget og man er fri for besværet at stå og fedte med den varme stegte kylling, når den skal parteres.
Opskrift : Girly Skodshøj 1956
PIRECLES KYLLING
1 stor kylling
200 g smør
3 spsk. mel
1 dåse tomatpuré
3 dl fløde og lidt vand
1 tsk. karry
salt
peber
2 løg
Worchestersauce
Gnid kyllingen ,ed krydderierne og brun den i smør i en gryde. Drys mel over og tilsæt hakkede løg, ganske lidt vand og derefter fløde samt tomatpuré. Lad kyllingen steg mør ved langsom varme under låg.
Tag kyllingen op og partér den. Hold kødet varmt og jævn saucen en anelse om nødvendigt. Læg kyllingekødet i et dybt fad med saucen hældt over.
Servér løse ris, flutes eller kartofler til sammen med en skål salat af årstiden.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.