Citron og kardemomme er smagsgivere i den lækre omelet, der serveres som dessert eller bare, når man bliver lækkersulten efter noget godt.
Opskrift : Birte Olufsen 1965
RUGBRØDS-OMELET
250 g revet daggammelt rugbrød
4 æg (blomme + hvide)
2 1/2 dl mælk
1 dl kogte korender eller rosiner
reven skal af 1/2 citron
lidt sukker efter smag
1 tsk. kardemomme
Æggeblommerne røres godt med sukkeret, så røres brød og mel i og derefter de øvrige dele. Til sidst de stiftpiskede æggehvider. Omeletten bages i rigeligt smør på panden. Vendes på et låg.
Servér rugbrøds-omelet med fugtkompot, frisk eller syltet frugt.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.