torsdag

1 - 2 - 3 RULLEPØLSE

1 - 2 - 3 rullepølse, så nemt er det at lave lidt ekstra godt pålæg, som vi kender det fra tidligere tider, før plastikpakkerne med pålæg indtog supermarkederne.

Supermarkedernes "plastikpålæg" er skrækkelig kedeligt i længden og så er det meste af det, der ligger i supermarkedet produceret i Tyskland, Polen og Sverige, også selv om danske mærker som Tulip, Steff Houlberg og Trestjernet pryder pakkerne.
Som et alternativ er det såmænd ganske nemt at sætte noget bedre på bordet og komme i madpakken, men mange har jo desværre vænnet sig til, at "plastikpålæg" ser ud og smager, som rigtig pålæg skal se ud. De kender faktisk ikke andet og det er trist.

Kender man en rigtig god slagter, der selv laver tingene fra bunden og går uden om industrien i det omfang, det lader sig gøre, så er man en heldig person, især hvis han laver en god rullepølse. Hos ham vil man kunne købe en færdig rullepølse, lige til at koge og lægge i pres til næste dag. Nemmere kan det da ikke være. - Og sikke en rullepølse . . . .

Del rullepølsen over i 2 eller flere stykker, behold et stykke i køleskabet og læg så resten i fryseren. Det bliver den ikke ringere af.Kogt


Værs'go et stykke med rullepølse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.