tirsdag

SMÅ KREBINETTER MED SAUTERET SPINAT

Små krebinetter serveret på sauteret spinat og pyntet med hele ristede champignons er et godt alternativ til vanlige hakkekarbonader.

Krebinetterne formes til små runde eller aflange krebinetter, efter hvad man nu syntes om.

Frisk eller frossen spinat kan anvendes. Frisk spinat ribbes for grove stængler og grove blade hakkes et par gange igennem.

Kilde : Birte Olufsen
 

SMÅ KREBINETTER MED SAUTERET SPINAT

1 pund hakket flæskesmåkød
150 g champignons
spinat, frisk eller frossen
2-3 skiver franskbrød
mælk eller fløde
2 æggeblommer
rasp
margarine
salt
peber

Det hakkede kæd blandes med franskbrød, opblødt i mælk eller fløde og æggeblommer og krydres med salt og fløde. Steges i nøddebrunt margarine på panden.

Spinaten tilberedes, hvis det er frisk spinat, ribbes de grove stængler fra og den skylles grundigt i flere hold vand. Er bladene for grove, hakkes de et par gange igennem, men ikke for meget. Spinaten ristes i smør eller margarine på panden, krydres med salt og peber og hældes på et fad. Krebinetterne lægges på og der pyntes med ristede champignons.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.