Antonies fristelser, velegnet til servering som portionsanretninger er en morsom måde fra sidst i 50 erne, at anvende hakket kød på . Antonies fristelser serveres med små, lune rundstykker eller andet godt brød til.
Portionen rækker til 8 personer
ANTONIES FRISTELSER
3/4 kg flæskehakkekød
salt
peber
paprika
sennep
klippet persille
mgr. til stegning
4 æg, kogt i 5-6 minutter
skinkesauce
1/2 liter mælk eller fløde
1/2 liter bouillon
meljævning
100 g mgr.
revet rå løg
salt
sennep
150 g hakket skinke
Af det hakkede kød formes 8 firkantede ret store koteletter, der ikke må være for tykke. Disse smøres med sennep og dyppes så i den grofthakkede persille, drysses med krydderier og steges. På tallerkener anrettes koteletterne på et salatblad. Ovenpå hver kotelet anbringes et halv æg, der endelig ikke må være hårdkogt med den runde side opad. Der overtrækkes med skinkesaucen.
Til skinkesaucen bringes fløde, bouillon og fedtstof i kog. Jævnes og smages til med løg, sennep og krydderier. Tilsidst blandes den grofthakkede skinke i.
Servér Antonies fristelser med grønne bønner, franske kartofler og små rundstykker, der lunes i ovnen.
onsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.