Små negerben er godt til den tomme kagekasse og så har man med små negerben altid lidt at byde til kaffen. De er såre nemme og hurtige at lave. Ingredienserne hører til i afdelingen af gængse ting i skuffer og skabe.
Sit navn, har kagerne fået dengang i 50 erne. I vore dage, ville man nok have fundet et andet navn, for ikke at støde nogen.
SMÅ NEGERBEN
200 g mgr.
180 g florsukker
3 spsk. kakao
1 æg
250 g hvedemel
Margarinen røres blød med sukkeret, kakao og æg tilsættes og tilsidst røres melet i. Dejen formes med en sprøjtepose eller udstikkes til pinde, der afskæres lige store, dyppes i melis og lægges på en smurt plade (bagepapir).
Kagerne bages ved 200-225 grader i 6 minutter.
Så er kaffen klar, - ledsaget af små negerben.
onsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.