Familiens middagsfad er en praktisk, nem og velsmagende middagsret fra 50ernes og 60ernes spiseborde . . . . . . én af de mange nye retter, der blev komponeret sidst i 50erne og op igennem 60erne. Familiens middagsfad er sammensat af ting, hvoraf de fleste befinder sig i huset i form af æg, mælk, mgr., rasp, revet ost,løg og tomater.
FAMILIENS MIDDAGSFAD
4 æg
3 dl mælk
salt
peber
paprika
lidt revet, rå løg
4 tomater i skiver
10 korte ufarvede pølser
rasp
mgr.klatter
revet ost
Æg og mælk piskes sammen med krydderier og lidt revet rå løg, hældes i et smurt ildfast fad.
Fadet stilles i ovnen ved 225 grader i 15 minutter til æggemassen er halvstivnet og kan bære. Fyldet lægges på, tomatskiver, halverede pølseskiver, stegt i mgr., rasp, margarineklatter og revet ost kommes over. Fadet stilles igen i ovnen og bager videre til æggemassen er helt stivnet og fyldet er gennemvarmt.
Familiens middagsfad serveres, drysset med hakket persille, salt, peber, paprika og et par margarineklatter over. Byd et godt brød til eller et fad ovnstegte kartofler.
VELBEKOMME
torsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.