Mosters drøm er en gammel sag, der dels går lige godt som dessert og som kaffebrød. Fyldet i mosters drøm kan varieres efter smag med flødeskum i kransen eller med en dejlig frugtsalat af frisk eller henkogt frugt i kransen og flødeskummet serveret til. God er den i hvert fald.
Da det er en kage bagt med bagepulver er den bedst samme dag, den er bagt. Bagepulverbrød er sjældent spændende dagen efter.
MOSTERS DRØM
3 æg
150 g sukker
75 g nøddekerner, malede
75 g kokosmel
35 g hvedemel
3/4 tsk. strøget bagepulver
1 1/2 dl piskefløde
frugtsalat
Æg og sukker piskes til en tyk æggesnaps, heri blandes kokosmel, de malede nøddekerner, mel og bagepulver. Rør dejen forsigtigt sammen, inden den hældes op i en randform, smurt med mgr, og drysset med rasp.
Kransen bages ved 200 grader i 35-40 minutter. Vendes og fyldes med flødeskum, der er smagt til med vaniliesukker. Ellers kan kransen fyldes med frugtsalat og flødeskum kan serveres til.
Mosters drøm er nu klar til at blive sereveret til en kop kaffe, den dag lækkersulten melder sig eller som dessert, ovenpå en god middag.
søndag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.