Brændende kærlighed er sådan set en gammel ret, der, når det var sidst på måneden, både smagte og mættede godt og så var brændende kærlighed billig at lave.
Retten skal ikke forveksles med kartoffelgrød, som er en helt anden sag, hvilket mange gør den dag i dag.
Se tidligere indslag om kartoffelgrød !
BRÆNDENDE KÆRLIGHED
Kartoffelmos af
1,5 kg kartofler
sødmælk
stor smørklat
salt
hvid peber
røget flæsk i tern
2 store løg i skiver
Kartoffelmosen tilberedes først. Husk at koge kartoflerne i usaltet vand. Mos dem grundigt, tilsæt kogende mælk under piskning og smag til med smør, salt og peber.
Rist flæsket på en pande og steg alt fedtet af. Brug lidt af fedtet til at stege løgene gyldne i.
Bland løg og flæsk og fordel det over mosen.
Brændende kærlighed serveres med rødbeder til.
VELBEKOMME
søndag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.