Fisk i æblemost, en rimelig hurtig og god fiskeopskrift fra sidst i 50erne, der var starten på mange sjove og spændende nykomponerede opskrifter. Fisk i æblemost smager godt med et groft brød til eller små pillekartofler.
Opskriften her er til 2 personer
FISK I ÆBLEMOST
4-6 fiskefileter
1/2 kg champignons, skåret i skiver
1 dl æblemost
1 stort løg, grofthakket
1-2 spsk. smør eller mgr.
salt
peber
Fiskefileterne lægges i bunden af et velsmurt ildfast fad og derover de rå champignons, skåret i skiver og øverst de grofthakkede løg. Smørklatter fordeles rundt omkring, æblemosten hældes over og fadet sættes i en varm ovn ca. 15-20 minutter ved 200 grader.
Servér fisk i æblemost med et godt groft brød, der kan suge væden op eller med små kogte, pillede kartofler.
VELBEKOMME
lørdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.