Skinkemousse er lækker som en lille forret eller på frokostbordet. Skinkemousse serveres med små ærter eller andet grønt til sammen med flütes og en lille mayonnaisesauce til.
Opskriften er til 4 personer
SKINKEMOUSSE
250 g hakket, kogt skinke
5 blade husblas
1 dl vand
sennep
paprika
4 spsk. hakket persille
salt
lidt sukker
2 dl piskefløde, pisket til flødeskum
Skinken blandes i den stiftpiskede piskefløde, husblasen, der er udblødt i koldt vand og smeltet over damp hældes afsvlet i flødemassen. Det hel blandes sammen og smages godt til med krydderier. Det må godt smage lidt stærkt.
En randform, små linseforme eller postejforme skylles med koldt vand. Heri hældes fløde- og skinkemassen.
Stilles koldt og vendes senere ud på en grøn bund, af ærter, salat eller andet.
Servér skinkemousse med flütes og en god mayonnaisesovs til.
VELBEKOMME
tirsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.