tirsdag

Skinkemousse

Skinkemousse er lækker som en lille forret eller på frokostbordet. Skinkemousse serveres med små ærter eller andet grønt til sammen med flütes og en lille mayonnaisesauce til.


Opskriften er til 4 personer

SKINKEMOUSSE

250 g hakket, kogt skinke
5 blade husblas
1 dl vand
sennep
paprika
4 spsk. hakket persille
salt
lidt sukker
2 dl piskefløde, pisket til flødeskum

Skinken blandes i den stiftpiskede piskefløde, husblasen, der er udblødt i koldt vand og smeltet over damp hældes afsvlet i flødemassen. Det hel blandes sammen og smages godt til med krydderier. Det må godt smage lidt stærkt.
En randform, små linseforme eller postejforme skylles med koldt vand. Heri hældes fløde- og skinkemassen.
Stilles koldt og vendes senere ud på en grøn bund, af ærter, salat eller andet.

Servér skinkemousse med flütes og en god mayonnaisesovs til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.