Det tager kun et øjeblik, at fremstille et fad arme riddere, som i tilgift får huset til at dufte dejligt, - nærmest lidt juleagtigt.
Prismæssigt ligger fremstillingen af arme riddere i den absolut lave ende i forhold til bagerbrød.
I USA er arme riddere kendt under navnet french toast.

ARME RIDDERE
skiver af daggammelt franskbrød eller andet hvidt brød
mælk (sødmælk, letmælk, minimælk eller skummetmælk)
1 æg
kanelsukker
smør eller mgr.
Læg brødskiverne i mælken et øjeblik og lad dem suge noget af væden, men endelig ikke for længe, da de bliver for bløde at arbejde med.
Pisk ægget ud i resten af mælken og vend brødskiverne heri. De skal være godt sølet ind på begge sider. Dyp nu brødet i kanelsukker og steg dem på begge sider på panden.
Server arme riddere skåret i trekeanter med syltetøj til.
VELBEKOMME
Sikke en fantastisk side du har her! Det eneste, der er ærgeligt ved den er simpelthen, at jeg ikke har opdaget den noget før! :) Jeg ELSKER mormormad og dine opskrifter - inklusive denne opskrift på arme riddere (som var det jeg i første omgang ledte efter) er helt fantastiske! :)
SvarSlet