mandag

Den spanske nakkekam

Vi kan vist lige nå en enkelt, gammel karryret, som stort set passer sig selv i gryden, når først alting er gjort klar.  Den spanske nakkekam serveres med løse ris, spaghetti eller en kartoffel til og smager fortrinlig.


Opskriften er til 2 personer

DEN SPANSKE NAKKEKAM

Ca. 1 kg svinekam
50 g mgr.
3 hakkede løg
1 tsk. karry
2 æbler
ca. 3 dl kogende vand
jævning til skyen
evt. lidt fløde til saucen

Margarinen brunes i gryden og heri steger løgene, æblerne, der er skrællet og skåret i både samt karry. Få minutter efter kommes kødet i og brunes. Kogende vand kommes ved sammen med salt og mere karry. Det hele småsimrer under låg i en god times tid til kødet er mørt.
Tag kødet op og skær det i pæne skiver. Jævn skyen og smag den til.

Servér den spanske nakkekam med karrysauce, ris, spaghetti eller kartofler.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.