Ingredienserne arrangeres i et ildfast fad, der sættes i ovnen og gør sig færdig på 20 minutter.
De hårdkogte æg gør retten, der også er velegnet til en kødløs dag, mættende.
Opskriften er fra 1953 og beregnet til 4 personer
OSTEKARTOFLER I FAD
1 kg kogte kartofler, skåret i skiver
1/2 kg tomater, skåret i skiver
2 - 3 løg, snittede
3 - 4 hårdkogte æg, skåret i skiver
1/2 liter mælk
2 spsk. mel
2 æg
purløg
salt
peber
mgr.
100 g revet ost
Tomater og løg skæres i skiver og drysses med salt og peber. De vendes på panden i brunet smør eller mgr. Kogte kartofler i skiver lægges lagvis med hårdkogte æg i skiver, tomat og løg.
Mel og mælk røres sammen. tilsættes de rå løg og revet ost og hældes over. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter til kartoflerne er møre.
Servér ostekartoffelfad, overdrysset med purløg.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.