Vi kan sagtens leve uden dyre udskæringer, især i det daglige. Så meget mere spændende er det, når vi folder os ud i weekenden og giver os god tid til at kræse om familien. Egentlig ikke så langt fra tidligere tiders søndagsmiddag.
Pølsepyt er sådan en enkel og nem ret, lanceret i 1956 af Girly Skodshøj. Pølser var en yndet spise blandt familierne i 50erne og ofte serveret med f.eks. varm kartoffelsalat.
PØLSEPYT
wienerpølser (bayerske pølser)
tomat, skåret i skiver
hakkede løg
1 æg pro pers.
salt
peber
revet ost
Pølserne flækkes og steges på panden. De kommes i et smurt ildfast fad. Tomatskiver steges på panden og lægges over. Rå, hakkede løg drysses over og et æg pro pers. slås forsigtigt ud øverst. Der drysses med salt og peber, revet ost drysses over og fadet sættes i ovnen ved 200 grader til hviderne er stivnet.
Servér pølsepyt med en lun flutes til.
VELBEKOMME
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.