mandag

PØLSEPYT

Når det skal være nemt og gå lidt stærkt, er det rart at have nogle enkle, velsmagende retter på lager, retter som hele familien syntes om.

Vi kan sagtens leve uden dyre udskæringer, især i det daglige. Så meget mere spændende er det, når vi folder os ud i weekenden og giver os god tid til at kræse om familien. Egentlig ikke så langt fra tidligere tiders søndagsmiddag.

Pølsepyt er sådan en enkel og nem ret, lanceret i 1956 af Girly Skodshøj. Pølser var en yndet spise blandt  familierne i 50erne og ofte serveret med f.eks. varm kartoffelsalat.
 

PØLSEPYT

wienerpølser (bayerske pølser)
tomat, skåret i skiver
hakkede løg
1 æg pro pers.
salt
peber
revet ost

Pølserne flækkes og steges på panden. De kommes i et smurt ildfast fad. Tomatskiver steges på panden og lægges over. Rå, hakkede løg drysses over og et æg pro pers. slås forsigtigt ud øverst. Der drysses med salt og peber, revet ost drysses over og fadet sættes i ovnen ved 200 grader til hviderne er stivnet.

Servér pølsepyt med en lun flutes til.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.