Nem og hurtig mad til familien på en travl hverdag, hvor den står på kinesisk inspireret mad.
Ingen vil såmænd drømme om, at det er rester. Det er også en økonomisk ret. Tilbehøret er chutney og kinesisk ingefær.
Opskriften af Birte Olufsen fra 1965
SPÆNDENDE RESTEMAD
en lille rest kogt eller stegt svinekød, skåret i små tern
3 spsk. Olie
1 fed hvidløg
2 kopper kogte, løse ris
4 spsk. Soyasauce
2 sammenpiskede æg
2 kopper fintstrimlet salat
Opvarm olien i en fladbundet gryde eller dyb pande. Et fed knust hvidløg kommes i og kødet tilsættes. Kom de løse ris og soyasaucen kommes i. Retter koges sammen for svag varme i ca. 10 minutter, medens der af og til røres i gryden. Rør de sammenpiskede æg i og i allersidste øjeblik, lige inden gryden tages fra varmen, tilsættes den strimlede salat.
Server den dejlige resteret med chutney og kinesisk ingefær til.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.