Camenberten må ikke være for moden, da osten ellers vil flyde ud under stegning. I stedet for fedt eller palmin kan bruges olie til stegning.
Ostebidderne monteres med cocktailpinde før serveringen.
Opskriften er fra Tørsleffs Den Hvide Frokostbog, der udkom første gang i 1939.
INDBAGT CAMENBERT
1 rund æske camenbertost, ikke for moden
beignetsdej
100 g mel
1 knsp. bagepulver
1/4 tsk. salt
ca. 1 dl mælk
7 spsk. øl
1 æg
fedt eller palmin til stegning
Melet sigtes med bagepulveret og saltet blandes i. Mælk, øl og æg tilsættes. Osten skæres i 1 cm tykke skiver eller firkanter, vendes i dejen og koges i varmt fedt, palmin eller olie.
Sæt cocktailpinde i ostebidderne før serveringen og læg dem varme på et fad, pyntet med salatblade, radiser og blegselleri.
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.