Køb en god medisterpølse hos en slagter. Det lønner sig at pølsen er god. Alt for meget kedeligt medisterpølse ligger i butikkerne. Sådan en pølse må være tilpas velsmagt og så må den ikke være med mel i.
Opskrift : Ellen Holme 1962
MUSKAT-MEDISTERPØLSE
3/4 kg kogt medisterpølse
4 madæbler
2 løg
40 g margarine
1/2 muskatnød
2 dl vand
1 dl madvin
1 spsk. kinesisk Soya
salt
peber
evt. kødekstrakt
Pølsen koges og skæres i ca. 10 stykker. Æblerne skrælles og skæres i tynde både. Løgene pilles og skæres i tynde ringe. Margarinen brunes gylden på panden og pølsestykkerne brunes gyldne heri på alle sider og lægges i et ildfast fad. Løgene brunes gyldne og møre, æblestykkerne lægges på panden, vand hældes ved og det koges sammen i 5 minutter. Resten af ingredienserne tilsættes og skyen smages til.
Servér muskat-medisterpølse med løse ris, kartoffelris eller kartoffelmos Samt en skål med råkostsalat.
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.