Krebinetterne formes til små runde eller aflange krebinetter, efter hvad man nu syntes om.
Frisk eller frossen spinat kan anvendes. Frisk spinat ribbes for grove stængler og grove blade hakkes et par gange igennem.
Kilde : Birte Olufsen
SMÅ KREBINETTER MED SAUTERET SPINAT
1 pund hakket flæskesmåkød
150 g champignons
spinat, frisk eller frossen
2-3 skiver franskbrød
mælk eller fløde
2 æggeblommer
rasp
margarine
salt
peber
Det hakkede kæd blandes med franskbrød, opblødt i mælk eller fløde og æggeblommer og krydres med salt og fløde. Steges i nøddebrunt margarine på panden.
Spinaten tilberedes, hvis det er frisk spinat, ribbes de grove stængler fra og den skylles grundigt i flere hold vand. Er bladene for grove, hakkes de et par gange igennem, men ikke for meget. Spinaten ristes i smør eller margarine på panden, krydres med salt og peber og hældes på et fad. Krebinetterne lægges på og der pyntes med ristede champignons.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.