Daggammelt brød er bedst, så hvis man står med en rest franskbrød, forvandles dette til en herlig frokostret. Server eventuelt en salat til.
Opskriften er fra Tørsleffs hvide frokostbrød, der udkom første gang i 1939.
HIMMELSKE OSTBRØD TIL FROKOST
4 skiver franskbrød
20 g smør
1 æggehvide
50 g revet ost
salatblade
radiser
Franskbrødskiverne smøres med smør. Æggehviden piskes stiv og tilsættes den revne ost. Massen smøres på brødet, der sættes i en varm ovn og bages ca. 10 minutter til marengsmassen er smuk gylden.
Servér de varme ostebrød på salatblade og pynt med radiser.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.