Serveres med en god hjemmelavet kartoffelmos og en skål grøn salat til.
Hvis kalvenyre ikke falder i god jord, udelukkes denne blot. Retten vil så ha' kortere tilberedningstid.
Kilde : Fritze Juel
SNURREGRYDE MED MØRBRAD
1 stor svinemørbrad
1 kalvenyre
mel
salt
peber
margarine
1 ds. bouillon
1 kvist timian
kulør
1 dl piskefløde
4 skiver maskinskåret røget bacon
12-15 cocktailpølser
Puds mørbraden af og skær den i skiver. Rens og flæk nyren og fjern det meste af fedtet. Skær også den i skiver og vend den og mørbraden i mel, tilsat salt og peber.
Brun det hele godt i margarine og hæld halvdelen af bouillonen ved. Stik timiankvisten i og tilsæt lidt kulør. Læg låget halvt på gryden og lad retten snurre sagte i ca. 1 time. Spæd mere suppe ved efterhånden som det bliver nødvendigt. Smag retten til med salt og peber og tilsæt fløden.
Rist de overskårne baconskiver på tør pande og rist derpå cocktailpølserne i baconfedtet.
Snurregryde med mørbrad serveres i serveringsgryde, drysset med bacon og pølser.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.