onsdag

JYSK PANDEMAD

Jysk pandemad, bestående af stegte svinekoteletter og lever, garneret med ristede pølser, champignoner, ærter og tomatskiver, brunede løg og ristet bacon. Retten serveres i pande eller i et ildfast fad, overhældt med en lækker fløde- tomatsauce.

Rigtig lækker ret, velegnet som såvel hverdagsmad, søndags- eller gæstemad. Endnu en af de gode gamle Gris på gaflen opskrifter fra Eksportslagterierne i 60erne, der dengang gjorde meget ud af at vejlede danske husmødre i, at lave mad med svinekød.

Opskriften er til 4 personer


JYSK PANDEMAD

4 svinekoteletter
8 små skiver svinelever
mel
salt
peber
50 g smør
12 cocktailpølser
250 g champignons
4 tomater
125 g ærter
persille
16 skiver bacon
1 løg

Mormors Juleopskrifter

Noget om Mad

VI BAGER GAMMELDAGS


Og paa hans Bord forleden Dag
jeg saa et yndigt, lille Flag,
og det jeg ikke glemmer.
Papir han klipper med en Sax;
men naar jeg kommer ind, han strax
sin Stads i Skuffen gjemmer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.