Der er så mange dejlige porrer i butikkerne i øjeblikket, brug dem og sæt en dejlig, dampende gryde porre-risotto på bordet, som familien kan samles om. - Det smager !
Opskrift : Ellen Holme 1965
PORRE-RISOTTO
5 dl vand
1 tsk. salt
3 dl lange, slanke ris
4 porrer
40 g margarine
ca. 1 tsk. kinesisk Soya
salt
peber
ca. 200 g pølse
Risene koges som løskogte ris. Porrerne renses og skylles omhyggeligt. De skæres iringe, der koges i smeltet margarine, tilsættes ca. 1/2 dl vand og dampes møre på 10-15 minutter. Ris og porrer blandes og smages til med kinesisk Soya samt lidt salt og peber.
Risottoen skal være let fugtig og det kan være nødvendigt at tilsætte 1-2 dl vand.
Skiver af bayersk pølse, stegt medister eller røget medister kan varmes i risottoen.
Servér porre-risotto med tomatsnitter og hakket persille over.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.