Reven ost, tomatketchup og grøn salat er de ideelle ledsagere til denne dejlige familieret.
I stedet for sardiner i tomat kan anvendes gaffelbidder, hvis der er stemning for det.
Opskrift : Ellen Holme 1965
KULØRT SPAGHETTIGRYDE
300-400 g spaghetti
2 liter vand
1 1/2 tsk. salt
ca. 15 g margarine
500 g tomater
40 g margarine
1 dl vand
1 tsk. tomatketchup
salt
peber
2 spsk. kapers
1 dåse fedsild i tomat (sardiner i tomat) eller gaffelbidder
1 spsk. kapers
Til spaghettien bringes vand, salt og margarine i kog. Spaghettistykkerne koges 10 minutter i vandet. Der slukkes for gryden og spaghettistykkerne står 5 minutter i vandet. Hældes i en sigte.
Tomaterne skæres midt igennem og ristes møre ved svag varme i margarinen. Spaghettien hældes i et fad og tomaterne lægges over. Panden koges af med vand og tomatketchup, smages til med salt og peber og der tilsættes kapers. Saucen hældes over spaghettien. Sardinerne lægges i spaghettien. En spsk. kapers drysses over.
Servér kulørt spaghettigryde, drysset med reven ost og tomatketchup samt en grøn salat til.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.