onsdag

Sølvpakker

Sølvpakker med spændende indhold, stegt på denne måde giver en fantastisk god smag til kødet, og så ser det festligt ud ved servering. Til sølvpakker gives en god salat, som hele familien har godt af .... både store og små. - Det var dengang midt i 50 erne. I dag vil jeg føje til samt et godt brød, der er velegnet til at søbe væden og saucen op med.


SØLVPAKKER

8 kogte porrer
300 g hakket kalvekød
200 g hakket flæskekød
2 spsk. rasp
1 æg
1/2 dl mælk
salt
peber

revet rå æble
revet rå selleri
revet rå gulerod

Porrerne renses og koges, drypper af og afsvales. Farsen røres sammen og skal være ret fast, så fast, at den kan spredes ud på små firkanter aluminiumsfolie. Herpå lægges en kogt porre, farsen lægges omkring porren. Pak folien ret stramt som en lille pakke, der lukkes godt i enderne. Pakkerne lægges i et ildfast fad og steges i ovnen ved 225 grader i 30-40 minutter.
Sølvpakker serveres ved bordet, hvor de ser festlige ud.
Skal nogen absolut have sauce til, laves en tomatsovs af porrevandet, fløde, smør, jævning og tomatketchup. Der kan også gives nogle stuvede porrer til sølvpakker samt en salat af revet selleri, gulerødder og æbler. Her vil jeg anvende citronsaft, sødet med lidt sukker som en dressing.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.