Appelsinkrans er lige god, hvad enten der vælges flødeskum eller vanilieis som ledsager og som prikken over iet, drysses desserten til sidst med hakkede nødder og / eller chokolade.
APPELSINKRANS
4 appelsiner
100 g makroner
2 spsk. sherry
vanilieis eller 1/4 liter piskefløde
Appelsinerne vaskes. Den gule skal rives på råkostjernet. Appelsinerne skrælles og skæres i tynde skiver, der lægges i en krans på et fad med makroner imellem, så frugt og makroner ligger taglagt. Lidt sukker samt sherryen kommes over og desserten sættes køligt til den skal spises.
Lige før anretningen lægges is eller flødeskum i midten af kransen og drysses med appelsinskal. Hakkede nødder eller reven chokolade kommes over desserten.
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.