mandag

APPELSINKRANS

En frisk dessert af appelsin, kombineret med sherry og makroner er dejlig ovenpå sommerens grillmad og så kan desserten tilberedes forinden og tages frem fra køleskabet, når den skal serveres.

Appelsinkrans er lige god, hvad enten der vælges flødeskum eller vanilieis som ledsager og som prikken over iet, drysses desserten til sidst med hakkede nødder og / eller chokolade.
 

APPELSINKRANS

4 appelsiner
100 g makroner
2 spsk. sherry
vanilieis eller 1/4 liter piskefløde

Appelsinerne vaskes. Den gule skal rives på råkostjernet. Appelsinerne skrælles og skæres i tynde skiver, der lægges i en krans på et fad med makroner imellem, så frugt og makroner ligger taglagt. Lidt sukker samt sherryen kommes over og desserten sættes køligt til den skal spises.

Lige før anretningen lægges is eller flødeskum i midten af kransen og drysses med appelsinskal. Hakkede nødder eller reven chokolade kommes over desserten.

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.