Brødene lægges i et ildfast fad og gøres færdig i ovnen på under 10 minutter. Vær ikke nærig med den røgede sild, stykket skulle jo gerne gøre det ud for en let frokost, evt. med lidt ost og kiks ovenpå.
Opskriften er af Girly Skodshøj fra 1956 - Rækker til 4 personer
BORNHOLMERMAD
2 æg
3-4 dl revet ost
4 skiver franskbrød
smør
røgede sild ad libitum
De rensede, røgede sild fordeles over smørsmurte franskbrødsskiver. De hele æg røres sammen med osten til en pasta, der fordeles over brødene, der er lagt i et fladt, smurt ildfast fad.
Sæt fadet i ovnen ved 190 grader og gratiner retten i ca. 8 minutter.
En kold øl klæder et stykke bornholmermad.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.