fredag

BORNHOLMERMAD

Et herligt stykke mad til frokost kan sagtens være et stykke bornholmermad med røget sild og gratineret med ostepasta.

Brødene lægges i et ildfast fad og gøres færdig i ovnen på under 10 minutter. Vær ikke nærig med den røgede sild, stykket skulle jo gerne gøre det ud for en let frokost, evt. med lidt ost og kiks ovenpå.

Opskriften er af Girly Skodshøj fra 1956 - Rækker til 4 personer


BORNHOLMERMAD

2 æg
3-4 dl revet ost
4 skiver franskbrød
smør
røgede sild ad libitum

De rensede, røgede sild fordeles over smørsmurte franskbrødsskiver. De hele æg røres sammen med osten til en pasta, der fordeles over brødene, der er lagt i et fladt, smurt ildfast fad.
Sæt fadet i ovnen ved 190 grader og gratiner retten i ca. 8 minutter.

En kold øl klæder et stykke bornholmermad.

VELBEKOMME

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.