Ostesouffléer er rimelig hurtige at tilberede, hvorefter de skal ha' 25 minutter i ovnen til sidst.
Opskriften er nem at håndtere, idet alle mål er decilitermål.
Opskriften er af Girly Skodshøj fra 1956
Tupperware party i 70erne
SMÅ OSTESOUFFLÉER
2 dl revet franskbrød
2 dl mælk eller fløde
2 dl revet ost
4 æg (blommer + stiftpiskede hvider)
salt
paprika
Det revne franskbrød lægges i mælk og massen varmes op over svag ild. Gryden tages af ilden og massen røres med æggeblommer, krydderier og ost. Til sidst tilsættes de stiftpiskede æggehvider.
Fyld ostemassen i små, smurte souffléforme og bag souffléerne i ovnen ved 175 grader i 25 minutter.
Servér souffléerne med skinke, fersk laks eller lignende sammen med spinatstuvning eller smør.
VELBEKOMME
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.