fredag

BANANDESSERT

Gid sommeren bringer rigtig mange gode grillaftener, hvor vi tilbringer de lange sommeraftener i godt selskab med noget godt på grillen.

Ovenpå grillmaden er det simpelthen perfekt med noget sødt og har vi bananer liggende, der absolut skal spises, er intet da dejligere end banandessert, der består af smørristede bananer rullet i kokos, eller flækkede bananaer, lagt på en bund af flødeskum og dækket med chokolademasse og drysset med hakkede nødder.

Det er med garanti en dessert, der vil smage alle lækkermunde.

Opskriften er af Girly Skodshøj 1956
 

BANANDESSERT

bananer efter behov
smør til stegning
kokos

Skallen flås af bananerne, der ristes lidt i smør på panden. Bananerne rulles i kokos.

eller

bananer, flækkede
flødeskum
100 g høvlet chokolade
50 g palmin

Smelt chokoladen over vandbad sammen med palmin og sæt skålen i koldt vand, pisk til det er koldt, blankt og i passende konsistens, der kan sprøjtes gennem kræmmerhus over bananerne. Drys med hakkede nødder.

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.