Ovenpå grillmaden er det simpelthen perfekt med noget sødt og har vi bananer liggende, der absolut skal spises, er intet da dejligere end banandessert, der består af smørristede bananer rullet i kokos, eller flækkede bananaer, lagt på en bund af flødeskum og dækket med chokolademasse og drysset med hakkede nødder.
Det er med garanti en dessert, der vil smage alle lækkermunde.
Opskriften er af Girly Skodshøj 1956
BANANDESSERT
bananer efter behov
smør til stegning
kokos
Skallen flås af bananerne, der ristes lidt i smør på panden. Bananerne rulles i kokos.
eller
bananer, flækkede
flødeskum
100 g høvlet chokolade
50 g palmin
Smelt chokoladen over vandbad sammen med palmin og sæt skålen i koldt vand, pisk til det er koldt, blankt og i passende konsistens, der kan sprøjtes gennem kræmmerhus over bananerne. Drys med hakkede nødder.
VI BAGER GAMMELDAGS
Noget om Mad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.