Ifald man er til skær selv pølse og har et stykke efterhånden trist pølse tilovers eller skiverne vender begge ender sammen, er denne spegepølsesalat en fantastisk idé at få bugt med stykket på, idet det kommer en tur gennem kødmaskinen og får et helt nyt liv på et godt stykke mad.
Opskriften er fra Tørsleffs Den hvide Frokostbog, der udkom første gang i 1939.
GAMMELDAGS SPEGEPØLSESALAT
1 portion mayonnaise
ca. 200 g spegepølse
1 salathoved
1 bundt purløg
Bland en portion mayonnaise, der er smagt ret mildt til, med spegepølsen, der er hakket en gang gennem kødmaskinen. Læg salatblade på brødet og anbring en portion spegepølsesalat ovenpå. Drys med hakket purløg.
Servér gammeldags spegepølsesalat med en kold øl til og man har et dejligt stykke natmad.
VELBEKOMME
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.