torsdag

Risvandgrød med æbler

Vi spiser så meget kød,fed og tung mad her i december,så en af min barndoms yndlingsretter nok skal komme til sin ret.

Indimellem den megen julemad er det rart med noget,som ligger lidt lettere.

Mine damer og herrer :Det handler om risvandgrød, - risvandgrød med æbler.
Det smager rigtig godt med et glas kold mælk til og så smager det også godt,koldt fra køleskabet.

Æblerne kan undlades og erstattes med en god abrikosmos ved servering,men jeg foretrækker nu æblerne.

RISVANDGRØD MED ÆBLER

Ris 250-300 g grødris
Vand 2 L
Salt 1 tsk. salt
4-5 skrællede æbler skåret i stykker

Bring vandet i kog og tilsæt salt. Kom risene i og rør indtil det atter koger.Læg låg på og kog 30 min. Tilsæt æblerne og kog yderligere 15 minutter.
Røres godt igennem. Serveres med et drys sukker og et glas iskoldt mælk til.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.