Kærnemælksfromage med frugtkompot er en dejlig dessert. I barndommen fik vi jævnligt kærnemælksfromage med frugtsovs eller frugtkompot, hvis det var sommer.
KÆRNEMÆLKSFROMAGE
Stor portion
2 æg
130 g sukker
8 dl kærnemælk
husblas 10-12 blade
2 dl piskefløde
Pisk æggene med sukker til en æggesnaps. Tilsæt kærnemælken. Smelt husblassen i 3 spsk. kogende vand og bland det hele godt sammen. Rør tilsidst flødeskummet i og bliv ved med at røre, indtil massen begynder at stivne.
Hæld kærnemælksfromagen op i en skål eller buddingeform.
Kærnemælksfromagen serveres med saftsovs eller frugtkompot.
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.