fredag

Ruskomsnusk

Ruskomsnusk er nemt og godt nu, hvor vi går en ny sæson i møde med de danske grøntsager. Ruskomsnusk kan laves på utallige måder, - kun fantasien og tilgang til friske og eller frosne grøntsager sætter grænser. - Vælg årstidens grøntsager eller køb dem frosne.
Med hensyn til kødet kan der bruges både fersk og røget kød, reelle udkæringer, baconskiver eller rester.

                                      
Hvor konceptet til ruskomsnusk stammer fra, er jeg ikke klar over. Har selv tilberedt den på flere måder, alt efter hvilke råvarer, der har været til rådighed, men altid med røget kød, da det giver en god smag i retten.


RUSKOMSNUSK


500 g nye kartofler, i små stykker
250 g ærter
250 g gulerødder i skiver
200 g røget skinke eller en rest hamburgerryg i tern
ca. 1/2 L vand
salt
peber
mgr. 30 g
mel 30 g
persille, hakket


Sæt kartoffelstykker, ærter og gulerødder over i vandet sammen med skinketern og lad simre til kartofler og gulerødder er møre. Lav en smørbolle af mel og mgr., tilsæt den og rør til smørbollen er jævn. Smag til med salt og peber og drys med hakket persille lige før servering.


VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.