POSTEJ MED KYLLING OG COGNAC
50 g kyllingelever
1 tsk. rosmarin
1 tsk. timian
1 dl cognac
250 g hk. kalvekød
250 g hk. oksekød
150 g kalvetunge
2 æg
1 spsk. kartoffelmel
1 løg, hakket
1 fed hvidløg, knust
salt
peber
Drys kyllingeleveren med rosmarin og timian, hæld cognac over og lad det trække i mindst 2-3 timer. Rør kødet med æg, kartoffelmel, løg, hvidløg og smag til med salt og peber. Tilsæt lidt af marinaden og lad farsen hvile i 30 minutter.
Kog kalvetungen og skær den og den marinerede kyllingelever i tern.
Fyld halvdelen af farsen i en smurt postejform. Læg kyllinge- og kalvetern i og fyld resten af farsen over. Læg låg eller alufolie over og bag postejen i vandbad ved 175 grader i ca. 1 time og 15 minutter. Tag låg/alufolie af og bag videre 5-10 minutter.
Postejen skal være helt kold før den kan serveres. Lad gerne stå til næste dag i køleskabet.
Server postejen med ristede brødsnitter, sky og syltede drueagurker.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.