fredag

Frugtsalat

Frugtsalat som man lavede den i min barndom er godt, - både som tilbehør til ost over en frokost, ligesom frugtsalat kan anvendes som en dessert. Frugtsalat kan laves af friske frugter, evt. med råcreme til.


Jeg foretrækker frugtsalat på rigtig gammeldags maner, som vi fik det i mit barndomshjem dengang i 50erne, lavet af flødeskum, tilsat syltede frugter fra dåse, valnøddekerner og høvlet chokolade over.

FRUGTSALAT

Flødeskum af 1/2 L piskefløde, smagt til med florsukker og lidt hvid likør. Tilsæt ferskner fra dåse skåret i små stykker, pærer fra dåse skåret i små stykker, halve druer, bananskiver og halve valnøddekerner. Høvl mørk chokolade henover og stil skålen koldt.

VELBEKOMME

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.