MARENGS MED BÆR OG IS
3 æggehvider
150 g sukker
1/2 L vanilieis
250 g ribs
50 g sukker
Flødeskum
Pisk æggehviderne helt stive og pisk sukkeret i lidt ad gangen, så massen bliver sej. Kom marengsmassen i en sprøjtepose og sprøjt tykke ringe efter cirkler, tegnet på bagepapir. Diameteren skal være ca. 22 cm.
Bages ved 130 grader i ca. 45 min. Ringene skal være sprøde og tørre. Køl ringene af og læg dem herefter i en stak, så de danner en marengsrede.
Rør ribs og sukker sammen og lad det trække 1/2 time.
Fyld marengsreden med is og bær. Pynt med flødeskum og lidt friske ribs.
Alle sommerens bær kan selvfølgelig anvendes.
Det er sødt og lækkert !
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.