fredag

Roulade med smørcreme

Roulade med smørcreme er en god og nem roulade. Lav den eventuelt til den kommende weekend.


ROULADE MED SMØRCREME

3 æg
150 g sukker
50 g kartoffelmel
2 spsk. kakao
1 1/2 tsk. bagepulver

Smørcreme

100g smør eller margarine
100 g flormelis
1 lille æg
1 spsk. vaniliesukker
evt. 5-10 hakkede, ristede mandler

evt. flormelis

Pisk sukker og æg til en tyk æggesnaps og vend forsigtigt kartoffelmel, kakao og bagepulver i. Spred dejen ud på et stykke bagepapir i et nogenlunde tyndt lag.
Bag ved 275 grader i 5-6 minutter.
Vend hurtigt rouladen over på et nyt stykke bagepapir, drysset med sukker. Læg et rent, opvredet viskestykke over rouladen. så bliver den bøjelig og kan rulles til roulade.
Smør smørcremen ud over og rul rouladen ret fast sammen. Sæt den i køleskabet til smørcremen er stivnet og sigt evt. flormelis over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.