tirsdag

Italiensk Restegryde

Unge familier tyer ofte til spaghettiretter og det er der heller ikke noget i vejen med. I 50erne var spaghetti ikke særlig almindeligt, omend det fandtes, men da mere i form af makaroni, som var noget tykkere, end den spaghetti, der er så udbredt hos os i Danmark i dag. Dengang som nu sædvanligvis i forbindelse med tomat.

Kødrester af alle slags, kan blive til den yndigste resteret sammen med makaroni, tomat og ost i denne dejlige italienske restegryde fra 50erne. Et godt supplement til den vanlige spaghetti med kødsovs.
Det er en dejlig ret, som de fleste vil syntes om og så er den nem i en travl hverdag, da den gør sig færdig i ovnen.

 
ITALIENSK RESTEGRYDE

250 g makaroni
3/4 liter mælk
tomatketchup eller tomatpuré
revet ost
hakkede kødrester
margarineklatter
revet ost rasp
evt. tomatskiver, drysset med salt og peber og brunet i mgr. på panden

Makaronien koges i 20 minutter i 3/4 liter mælk. Koges tilsidst uden låg til mælken er opsuget af makaronien. Makaronien lægges lagvis med tomatketchup eller puré, revet ost og hakkede kødrester i et smurt ildfast fad. Revet ost og rasp drysses over og tilsidst anbringes smørklatter her og der over arrangementet.
Bages i ovnen 1 time til 5 kvarter ved 170 grader.

VELBEKOMME

Spise og Rejse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.