fredag

RØGET MIX

Herlig og uforpligtende panderet af lige dele ristede baconterninger, pølseskiver og skinketerninger. Endvidere bananer eller æbler og en flødesauce, smagt til med sennep eller karry. Røget mix spises med kartoffelmos, ris eller spaghetti til. Eller man kan vælge at komme et spejlæg over og så blot spise et stykke brød til.

Tilbehøret kan varieres efter familiens smag og hvad man nu har i huset. En nem og hurtig hverdagsret, som nok skal falde i alles smag.
Mængden af de forskellige ingredienser afhænger af hvor mange der skal bespises.

Opskriften er udgivet først i 60erne af Paul Erik Christiansen.


RØGET MIX

1/3 baconterninger
1/3 pølseskiver
1/3 skinkeskiver
banan, skåret i skiver eller æbleterninger
fløde
sennep eller karry

Lige dele baconterninger, pølseskiver og skinketerninger ristes på en pande sammen med bananskiver eller æbleterninger. Der tilsættes fløde, sennep eller karry og saucen får lov til at jævne sig ved svag varme.

Servér røget mix, direkte fra panden, ledsaget af kartoffelmos, ris eller spaghetti. Eller kom et spejlæg pr. person over og byd brød til.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.