Det stegte og tilsmagte oksekød serveres på et fad med stegte kartoffeltern, - det hele drysset med finthakket persille.
En rest kogte kartofler kan så udmærket anvendes i denne ret, ligesom færdighakket oksekød er betydelig tidsbesparende. Ingen grund til at gøre det mere besværligt end som så.
Opskrift : Gyldendals Kogebog 1956
BØF SPECIAL
800 skært oksekød, hakkes 1 gang
3 spsk. fransk sennep
1 stort løg
2 æggeblommer
6 middelstore kogte kartofler, udskåret i tern
margarine til stegning
salt
peber
Skær kødet fint ud og hak det én gang. Riv løget og bland kødet med sennep, løg og æggeblommer. Ælt farsen godt sammen.
Opvarm margarinen i en stegepande og brun kødet i den brusende margarine. Rør rundt i kødet med en træske og steg det. Tilsæt salt og peber efter behag.
Samtidig steges kartoffelskiverne på en anden pande.
Servér bøf special med kød og kartofler anrettet på samme fad og drys retten med persille.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.