Den dejlige omelet serveres i lagkagestykker. Det er en rigtig fin frokostret, når der skal serveres i haven.
En rigtig let og dejlig forårsret, når solen skinner og det er lunt i luften.
Opskrift : Birte Olufsen
LAGKAGE-OMELET
Dej
5-6 æg
2 spsk. Mel
1/4 liter mælk
salt
2 pund spinat
lidt skinke
champignons
smør eller margarine
3 hele æg og 2-3 æggeblommer piskes sammen med mælken, hvori melet er udrørt og tilsættes lidt salt samt de stiftpiskede æggehvider.
Af denne dej bager vi på en lille pande 5 omeletter, som vi vender på låg. Imellem omeletterne lægges et lag spinat, som er hakket ganske groft og rystet i lidt smør.
Server den dejlige lagkage-omelet med ristede champignons i skiver og hakket skinke lagt over. Til sidst drysses med reven ost.
Skær omeletten ud i skiver som ved en lagkage.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.