Selvfølgelig kan udenlandske bær bruges, men lad os dog støtte de danske jordbæravlere i deres stræben efter gode bær, så længe som muligt hen på året.
Opskrift : Richardt Oest-Larsen 1944
FRISKE JORDBÆR PÅ SVENSK
friske, udsøgte og store jordbær med stilk
creme
1 kop melis
6 æggeblommer
reven skal af 1 citron
saften af 1 citron
1 1/2 dl hvidvin
1 1/2 dl vand
Til cremen piskes sukker og æggeblommer hvidt. Heri kommes reven citronskal, saften af citronen, hvidvin og vand. Det hele piskes i en gryde over varme til det begynder at tykne. Tag gryden fra varmen og pisk cremen til den er omtrent kold.
Servér udsøgte jordbær med stilk og den kolde creme i en smuk skål og dyp jordbærrene undervejs, efterhånden som de spises.
Mormors Juleopskrifter
Noget om Mad
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.