lørdag

CITRON-OMELET


En dejlig frisk og skøn dessert er denne lette citron-omelet, der skal serveres rygende varm, direkte fra ovnen. Frisk eller henkogt frugt klæder omeletten rigtig godt.

Omeletten er bagt i ildfast fad. Den gør sig færdig i ovnen på tre kvarter.

Portioner rækker til 4 personer.

Opskrift : Birte Olufsen


CITRON-OMELET

dej

reven skal af 1 citron
lidt sukker
6 æg
6 spiseskefulde smeltet smør
2 spiseskefulde mel
lidt citronsaft

Æggeblommerne røres grundig sammen med den revne citronskal og sukkeret, så tilsættes det smeltede smør og melet og til sidst de stiftpiskede æggehvider samt lidt citronsaft.

Det hele hældes i smurt ildfast fad og bages i en mellemvarm ovn i ca. 3 kvarter.

Server den dejlige citron-omelet med frisk eller henkogt frugt til.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.