Her er opskrift på flere slags smørepålæg at vælge imellem. Ingredienserne røres blot sammen.
Den dejlige sandwich laves et par timer i forvejen og skal blot skæres ud i skiver, når den skal spises.
Opskrift : Kirsten Hüttemeier 1952
HÜTTEMEIERS RULLESANDWICH
1 sandwichbrød
ostesmør I
100 g smør
50 g revet ost
Sennep
ostesmør II
100 g smør
75 g danablue
grøn frugtfarve
ostesmør III
100 g smør
50 g revet ost
1 spsk. Filtreret løg
Lidt revet hvidløg
laksesmør
100 g smør
50 g letrøget laks
Peber
tomatsmør
100 g smør
1 spsk. tomatketchup
sennepspulver
sukker
Skorperne skæres af brødets fire sider med en skarp kniv og derpå deles brødet ud i ikke for tykke skiver på langs, således der er brødskiver i hele brødets længde. På hver brødskiver smøres fyldet. Når fyldet er smurt over hele brødskiven, rulles denne stramt sammen som en roulade og skiverne pakkes derpå straks stramt ind i fugtigt pergamentpapir ( film). Heri ligger rullen 1 til 2 timer og derpå skæres den ud i skiver, der helst ikke må være for tykke.
På midten af hver skive rullesandwich kan eventuelt anbringes en udstenet oliven, der holdes på plads midt på sandwichen med en tandstik.
VELBEKOMME
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.