lørdag

INDISK RIS

Indisk ris, en yndig panderet med mørbrad, løg, tomater, champignons og grøn peber. Ingredienserne svømmer i flødesauce og den færdige ret overdrysses med smuttede mandler. Retten serveres fra panden med løse ris til.

Det er den originale opskrift fra 1956, derfor optræder størrelse som en 5 øre i opskriften. Gammeldags kobber 5 ører fra den tid var ret store, men skær blot mørbraden i passende skiver.

Opskrift : Girly Skodshøj 1956



INDISK RIS

1 svinemørbrad
250 g løg
250 g tomater
masser af champignons
1 frisk grøn peber
1/4 liter fløde
et par spsk. Smuttede mandler

Mørbraden i skiver som 5 ører brunes, krydres og tilsættes løgterninger, der svitses med. Heri kommes flåede, ituskårne tomater, champignons, hakket grøn peber, befriet for kærner og fløde. Det hele småsnurrer på panden 20-30 minutter og smages til.

Server indisk ris, overdrysset med skoldede mandler og en skål ris.

VELBEKOMME





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.